ho, ho, ho even

Begin jij op tijd aan
je kerstmailing dit jaar?

Hoe Ingrid haar klanten verraste met een warme kerstmailing.

Eind vorig jaar vroeg Ingrid van Haarlem van Haarlem HR mij om eens mee te denken om een persoonlijk geschenk te sturen naar haar klanten. Ingrid was dat jaar voor zichzelf begonnen als zelfstandige en wilde haar klanten bedanken voor hun vertrouwen in haar in dat afgelopen jaar. En als het kan graag in combi met Kerst zodat zij haar klanten ook nog eens leuke en warme feestdagen kon toewensen.

Genoeg input voor mij om daar een concept omheen te bedenken. Ingrid had een budget gegeven wat zij per klant wilde investeren en wilde het graag verzorgd hebben van idee tot aan de pakketdienst die het geschenk zou overhandigen.

Gezien haar groei dat jaar, mede door haar klanten en de link met Kerst is het concept ‘Let it grow, let it grow, let it grow’ geworden. Met daarbij een leuk klein kerstboompje, nog in de groei 😉 met lichtjes en daarbij gouden kerstballen, iets lekkers voor onder de boom en een persoonlijke kaart voor de klant. De link van de gouden kerstballen en de chocolade in gouden wikkel werd gelegd naar de quote ‘Dankzij jou werd dit jaar voor mij een succes en dat is goud waard!’.

Met super leuke reacties van haar klanten kon Ingrid dat jaar mooi afsluiten, iets geven geeft jezelf de grootste glimlach, toch?

In 2020 startte ik als zelfstandig ondernemer. Nadat Design to Publish mij uitstekend had bijgestaan in het ontwerp van mijn logo, huisstijl en website twijfelde ik niet om hen in te schakelen bij de eindejaarsactie, die ik wilde inzetten. Ik wilde iedereen die mij in mijn eerste jaar van ondernemerschap had geholpen of mij het vertrouwen had gegeven om mij in te schakelen of aan te dragen voor een opdracht op een leuke en verrassende manier bedanken.

Ingrid had slechts een paar woorden van mij nodig. Haar creativiteit begon direct te bruisen en dat resulteerde in een hele mooie, feel good actie voor mijn klanten en netwerk. De reacties die ik ontving waren stuk voor stuk vol van enthousiasme. Het vrolijke mini kerstboompje met zijn lampjes en de gouden ballen gaf mijn contacten een glimlach op het gezicht en mij het steuntje in de rug voor een tweede succesvol jaar in mijn ondernemerschap.

Benieuwd waar Ingrid’s creativiteit dit jaar gaat brengen, want ik ga deze verras-je-klanten-actie er zeker ieder jaar in houden.

Ingrid van Haarlem

Kerstmailing naar jouw klanten of medewerkers versturen?

Neem contact met mij op en samen gaan we jouw klanten en/of medewerkers verrassen en de aandacht geven die zij verdienen. Van concept tot aan het in ontvangst nemen van de verrassing. Geef mij de reden waarom jij dit geschenk geeft, een budget wat je wilt investeren als project of per klant en/of medewerker en ik bedenk er een persoonlijk en warm concept omheen. Gun jezelf een glimlach en geef!