Over mij

Wie heb je eigenlijk voor je?

Een enthousiast, nieuwsgierig, ondernemende en creatief denkende vrouw met brede ervaring. Ruim tien jaar geleden begon ik ‘voor mezelf’ wat vrij snel uitgroeide tot een full service reclamebureau. Met een sterk en creatief team van mensen met ieder hun eigen kwaliteit en expertises om voor opdrachten en klanten tot doeltreffende resultaten te komen.

Door veranderingen van de markt en het thuiswerken door Covid-19 heb ik na tien jaar besloten om mijn bedrijfsstrategie aan te passen, om zo (nog) flexibeler en beter te kunnen schakelen voor jou als klant. Werken met externe partners met ieder hun eigen specialisme en expertise en deze per klant of opdracht inzetten of koppelen. Dat geeft mij alle bewegingsvrijheid om de juiste beslissingen te kunnen nemen, onafhankelijk en altijd gaan voor het beste resultaat voor jou en/of jouw bedrijf.

Mijn kernwaarden; leergierig en onderzoekend, creatief en ondernemend, optimistisch en onafhankelijk met een dosis doorzettingsvermogen en een (nogal) vleugje humor.

En wat is jouw verhaal?

Super benieuwd naar jouw verhaal, jouw expertise en onderneming. Waar kan ik jou mee helpen, laten we onze ervaringen en kennis delen en er zo achter komen wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

Laten we elkaar ontmoeten!

Behoefte om even te sparren, of kennismaken op een relaxte maar energieke manier? Kijken wat jij en ik door het delen van onze expertises kunnen laten groeien. Zo weet jij wie je voor je hebt en krijg ik de kans om kennis te maken met jou en je bedrijf.