Wat ik doe

Wat wij samen gaan doen.

Professioneel reclame maken met een nieuwe website, identiteit, brochure of campagneconcept doe je niet zomaar. Het is een investering die zich terug moet verdienen. Daarom is goed denkwerk vooraf essentieel. Samen bekijken we welke verleidingstactieken online en offline nodig zijn om jouw doelgroep de beste keuze te laten maken.

Advies & tactiek

Inventariseren en adviseren

Samen met jou breng ik je doelgroep in kaart. Wie zijn jouw potentiële geïnteresseerden? Welke positie heb je in de markt? Wil je je merk of juist een specifiek product promoten? Welke middelen zijn hiervoor geschikt? Wanneer is actie nodig?

Ik adviseer je en stel een speciaal reclamemenu samen dat er bij jouw doelgroep makkelijk in gaat. Met een haalbare doelstelling en een geslepen tactiek voor een bepaalde periode. Altijd met een verfrissend toetje.

Voor specialistische ondersteunende diensten zoals fotografie, copywriting, vertalingen, drukwerk en signing heb ik al jaren een fantastisch team van externen. Ik blijf gewoon bij mijn leest.

Grafisch ontwerp door Design to publish
Advies en tactiek bij Design to publish

Grafisch ontwerp

Ontwerpen met smaak

Jouw bedrijf, merk of product is uniek. Dat weet jij als ondernemer als geen ander, maar proeft de doelgroep dat ook? Als ervaren creatieve ondernemer weet ik dat je eerst wilt zien en dan geloven. Ik laat je door middel van krachtige ontwerpen zien wat nodig is om jouw doel te bereiken. En het gaat verder dan alleen het ontwerp, zowel het uitvoeren en regelen en alles wat je je maar kan bedenken. Van logo tot website, van brochure tot onlinecampagne.

Websites & online

Online voordringen

Nadat jij en ik samen naar de meest logische en juiste indeling voor de website hebben gekeken en de structuur klaar staat ga ik samen met hele fijne en deskundige partners verder aan de slag met het ontwikkelen van de website. Dit kan een bestaande website zijn die aangepast moet worden of een compleet nieuwe site. Van tevoren stemmen wij samen jouw wensen en budget af, helder en transparant dus zonder verrassingen. Er is ook aan de nazorg zoals het updaten en het veilig houden van jouw website gedacht.

Webdesign door Design to publish

Video & fotografie

Video in beweging

Bewegend beeld zoals een bedrijfsfilm in combinatie met goede content trekt meer aandacht dan een statisch beeld, ‘zien is immers geloven’. Samen nemen we door wat de doelgroep nodig heeft, daarna maak ik een plan en schrijf het script waarna ik samen met een beeldige partner aan de slag ga.

Fotografie in beeld

Zorg dat je jouw bedrijf of product haarscherp laat zien aan jouw doelgroep door de juiste uitstraling van jouw mensen, de dynamiek van jouw bedrijf en de voordelen van jouw product. Zeg nu zelf, als jij wazige of donkere foto’s ziet haak je toch ook meteen af? Ik denk met je mee, ook voor welke content je de fotografie nog meer kunt inzetten.

Welke oplossing zoek jij?

Maak een afspraak en samen lopen wij de klantbeleving door en gaan na of deze beleving juist is en hoe dat dit eventueel gerichter en met meer aandacht kan. Ik nodig je graag uit, bel, mail, app of vul het contactformulier in.